Inschrijven #Geloofwaardig acties

Inschrijfformulier Happen & Trappen en Muziekavond in de Bethelkerk op 7 april 2017

Op 7 april 2018 organiseren we voor de actie #Geloofwaardig een uitdagende fietstocht in de vorm van happen en trappen. Je fietst deze dag naar verschillende locaties waar je heerlijk kunt eten. Je fietst een route naar de diverse locaties toe. Na de fietstocht zal er een muziekavond in de kerk georganiseerd worden waar je automatisch voor bent aangemeld als je inschrijft voor happen en trappen. Dit zit dus bij de kosten inbegrepen.

Wilt u alleen de Muziekavond bezoeken? Dan is géén inschrijving nodig. U bent welkom op de avond en betaalt bij de inloop entreegeld.

Lees verder Inschrijven #Geloofwaardig acties

Zendingsmiddag en -avond

Op D.V. woensdag 17 januari 2018 wordt de jaarlijkse gemeente zendingsmiddag en -avond gehouden. U bent daarbij van harte welkom! Dit jaar is het thema ‘Muziek en zending’. De opbrengst van deze dag is bestemd voor diverse muziekprojecten van de ZGG. Op de zendingsvelden wordt muziekles gegeven, zodat jongeren en ouderen leren om psalmen of bijbelse liederen te begeleiden, bijvoorbeeld voor de gemeentezang.
Lees verder Zendingsmiddag en -avond

Kerstavondontmoetingsdienst 2017

Zondagavond 24 december wordt de kerstontmoetingsdienst in onze kerk gehouden. Het thema van deze avond is ´Met wie viert u kerst?’ U bent vanaf 18.15 uur hartelijk welkom. Eerst zullen we met elkaar eten en zal er ruimte zijn voor ontmoeting en gesprek. Aansluitend zal om 20.15 uur de dienst met het thema ‘Met wie viert u kerst?’ beginnen. In deze dienst zullen de kinderen van de kinderclub liederen zingen. Ook is er samenzang, een muzikaal intermezzo en een korte bezinning.
Lees verder Kerstavondontmoetingsdienst 2017

Catechismusverklaring van ds. C.G. Vreugdenhil

Houvast in het leven! Een uitgestoken hand! Wie smacht er niet naar in onze dolgedraaide wereld? Jezus Christus, de Rots der Eeuwen, Hij is ‘Tot een anker voor de ziel’.  Met die titel is via onze gemeente de catechismusverklaring van ds. C.G. Vreugdenhil uitgegeven. Deze verklaring  bestaat uit twee delen:

  • Tot verlossing: Zondag 1 t/m Zondag 31
  • Uit dankbaarheid: Zondag 32 t/m Zondag 52

De preken zijn heel geschikt voor leesdiensten, maar door de directe aanspraak, gericht op uw hart, de eigentijdse taal en de heldere structuur van de tekst zijn ze ook heel goed voor eigen gebruik. Pastoraal wordt u bij de hand genomen als u zoekt naar de enige troost in het leven en voor het sterven.
Lees verder Catechismusverklaring van ds. C.G. Vreugdenhil