Kerkdienst terugluisteren

U kunt hier de kerkdiensten terugluisteren.

Op deze pagina kunt u kerkdiensten terugluisteren die gehouden zijn in onze gemeente. Het archief gaat terug tot maximaal een jaar geleden. Wilt u een kerkdienst als mp3 ontvangen, dan kunt u de dienst downloaden via kerkdienstgemist. Om de kerkdiensten live te beluisteren kunt u hier terecht. Voor nog meer kerkdiensten van verwante gemeenten en predikanten verwijzen we u graag naar prekenweb.

Tijdens de kerkdiensten wordt er een collecte gehouden. Er wordt geld ingezameld voor de diaconie (arme gezinnen en goede doelen) en voor de kerk (onderhouden van de predikanten, kerkdienst, kerkelijke activiteiten en kosten voor het kerkgebouw). Ook bij het terugluisteren van de diensten, bevelen we een collecte van harte aan. U kunt een bijdrage overmaken op:

Bent u op zoek naar een kerkdienst die gehouden is in onze gemeente (tot maximaal een jaar geleden), maar kunt u de dienst hier niet vinden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. De preken op deze website zijn geplaatst met toestemming van de betreffende predikanten. Leesdiensten en preken die niet openbaar gepubliceerd mogen worden, publiceren we in privé modus. Dat betekent dat u alleen met een inlogcode deze preken kunt beluisteren. Wanneer u een inlogcode wilt ontvangen, kunt u contact opnemen met de kerkenraad.