Kerkdiensten archief

Heeft u een kerkdienst gemist? Of wil u een preek nog een keer bekijken en luisteren? Op deze pagina vindt u de meest recente preken. Een deel kunt u terugkijken via YouTube. Een ander deel kunt u alleen terugluisteren via kerkdienstgemist. Om de kerkdiensten live te beluisteren kunt u hier terecht.

We wensen u een gezegende dienst toe. De Heere is niet aan tijd of plaats gebonden en vanwaar u ook luistert, wil Hij u zegen geven.

Vragen & Collecte

Heeft u vragen over de preek? Dan zien of horen we die graag. U kunt contact opnemen met onze predikant of u kunt contact opnemen met de scriba.

Tijdens de kerkdiensten wordt er een collecte gehouden. Er wordt geld ingezameld voor de diaconie (arme gezinnen en goede doelen) en voor de kerk (onderhouden van de predikanten, kerkdienst, kerkelijke activiteiten en kosten voor het kerkgebouw). Meer over de collecte en hoe u uw bijdrage kunt overmaken? Bekijk deze pagina.

Kerkdienst terugkijken via YouTube:

Hieronder vindt u de meest recente video in de afspeellijst ‘preken’. U kunt alle preken, gehouden via YouTube, terugvinden op ons YouTube kanaal

Kerkdienst terugluisteren via Kerkdienstgemist.nl

Hieronder vindt u alle preken die uitgezonden zijn via kerkdienstgemist.nl tot een jaar geleden. U kunt deze preken ook terugvinden op onze kerkpagina op kerkdienstgemist.nl

Op zoek naar een specifieke kerkdienst?

Bent u op zoek naar een kerkdienst die gehouden is in onze gemeente (tot maximaal een jaar geleden), maar kunt u de dienst hier niet vinden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. De preken op deze website zijn geplaatst met toestemming van de betreffende predikanten. Leesdiensten en preken die niet openbaar gepubliceerd mogen worden, publiceren we in privé modus. Dat betekent dat u alleen met een inlogcode deze preken kunt beluisteren. Wanneer u een inlogcode wilt ontvangen, kunt u contact opnemen met de kerkenraad.

Wilt u een kerkdienst als mp3 ontvangen, dan kunt u de dienst downloaden via kerkdienstgemist. Wilt u een kerkdienst van YouTube ontvangen, neem dan contact met ons op.