Studenten

Ben je student? Je bent van harte welkom in de zondagse diensten, op de catechisaties, gemeenteavonden, verenigingen en Bijbelkring. Als je wilt, kunnen we je elke twee weken de berichtgeving voor onze gemeente die in de kerkbode staat, per email toesturen. Het enige wat je hoeft te doen, is je email adres hieronder in het formulier achter laten.

Er wonen veel studenten en ex-studenten uit de Gereformeerde Gemeenten in Rotterdam. Onze gemeente probeert goede contacten te onderhouden met de studentenverenigingen en –kringen, maar vooral met de studenten zelf.

Persoonlijk gesprek

We willen daarom graag persoonlijk met je kennismaken door je op je studieadres te bezoeken. Ook voor een pastoraal gesprek zijn we bereid om langs te komen. Mail of bel daarvoor met de contactpersoon voor studenten, ouderling C. Deelen. E: scriba @ bethelkerkrotterdam.nl. T: 0180-619 029

Helpen in de gemeente

We kunnen ook altijd vrijwilligers gebruiken bij de activiteiten van onze gemeente, zoals de kinder– en tienerevangelisatieclubs of het evangelisatiewerk op de braderieën. Als je daarvoor interesse hebt, neem dan ook contact op met de heer C. Deelen.

Ik ontvang graag de kerkbode per email:

Naam

email

Opmerkingen