Kijk en luister live

Als het voor u niet mogelijk is om de kerkdiensten aanwezig te zijn, is het fijn dat u op afstand toch kunt meekijken, meeluisteren, meeleven en meedelen via onze digitale uitzendingen. De kerkdiensten beginnen op zondag om 10:00 uur en 16.30 uur. We wensen u een gezegende diensten toe. De Heere is niet aan tijd of plaats gebonden en vanwaar u ook luistert, wil Hij u zegen geven.

Tijdens de digitale uitzendingen wordt er een collecte gehouden. Er wordt geld ingezameld voor de diaconie (arme gezinnen en goede doelen) en voor de kerk (onderhouden van de predikanten, kerkdienst, kerkelijke activiteiten en kosten voor het kerkgebouw). We bevelen de collecte van harte aan. Klik hier voor alle informatie over de digitale collecte.

Diensten via YouTube en Kerkdienstgemist

Kijk en luister de uitzendingen via YouTube (beeld en geluid) of luister de kerkdienst via kerkdienstgemist (alleen geluid). Maak hieronder je keuze. Via de YouTube wordt ook de liturgie voor en tijdens de dienst getoond.

De liturgie voor de diensten vind je ook in de nieuwsbrief die wekelijks door de scriba wordt verstuurd naar alle leden.

Vragen naar aanleiding van een uitzending?

De meeste mensen die met ons meeluisteren kennen we niet. Daarom vinden we het altijd fijn om te horen dat u heeft meegeluisterd en hoe u de preek heeft ervaren. Heeft u vragen naar aanleiding van de preek? Dan gaan we graag met u in gesprek. Neem contact met ons op, of spreek één van de ambtsdragers aan bij bezoek aan kerkdienst. De diakenen verwelkomen u bij binnenkomst.

Problemen met het meeluisteren? Meld het ons via het contactformulier.