Evangelisatie

De boodschap van de Bijbel is zo belangrijk dat iedereen die mag – of eigenlijk moet – horen. Anderen vertellen over Gods woord noemen we ‘evangelisatie’.

In onze kerk zijn daarvoor verschillende activiteiten opgezet, zoals een kinderclub en een tienerclub. Verder proberen we aanwezig te zijn op verschillende braderieën in Rotterdam-Zuid, om mensen bekend te maken met het Evangelie, wat betekent: de Blijde Boodschap.

Inloophuis ‘In de Gouwstraat’

U kunt ook genieten van een kopje koffie of een maaltijd in het inloophuis ‘In de Gouwstraat’ (Gouwstraat 36B, Oud-Charlois, Rotterdam-Zuid). Vrijwilligers uit verschillende kerkelijke gemeenten in en rondom Rotterdam staan voor u klaar.

Het inloophuis is van maandag tot en met zaterdag geopend tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Op vrijdagavond wordt er een warme maaltijd geserveerd voor slechts €2,-, (opgave vooraf gewenst). Meedoen aan een mondelinge Bijbelcursus is ook mogelijk.

Hebt u interesse in de Bijbel en het christelijk geloof of wilt u meer weten over de activiteiten? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier!

braderie 02
Bijbels in allerlei talen in onze stand op de braderie

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. Links van Google: Privacy Policy en Terms of Service.