Zendingsmiddag en -avond

Op D.V. woensdag 17 januari 2018 wordt de jaarlijkse gemeente zendingsmiddag en -avond gehouden. U bent daarbij van harte welkom! Dit jaar is het thema ‘Muziek en zending’. De opbrengst van deze dag is bestemd voor diverse muziekprojecten van de ZGG. Op de zendingsvelden wordt muziekles gegeven, zodat jongeren en ouderen leren om psalmen of bijbelse liederen te begeleiden, bijvoorbeeld voor de gemeentezang.

Programma 17 januari

Tijd Activiteit
14:50 – 17:15 uur Kinderprogramma (4-12 jaar)
17:15 – 17:45 uur Zingen in de kerk
17:45 – 19:45 uur Maaltijd
19:45 – 22:00 uur Presentatie dhr. C. Janse (oud-zendingswerker Papua) over muziek en zending Tienerprogramma (12 – 16 jaar): Djembé les o.l.v. dhr. van Hofwegen

 

Kosten

Aan de maaltijd zijn geen kosten verbonden. Er is wel een collecte voor muziekprojecten van de ZGG, waarmee muziekinstrumenten aangeschaft kunnen worden. Daarnaast kan er van deze opbrengst een muziekdocent betaald worden. Vergeet verder niet dat u uw voorraad kaarten weer aan kunt vullen bij de kaartentafel van mevrouw de Pater.

Aanmelden

Aanmelden voor het middag- en of avondprogramma kan tot en met 13 januari bij Baukelien Izelaar. U kunt haar een e-mail sturen (zie ledengids).  Heeft u geen contactgegevens van Baukelien dan kunt u het contactformulier invullen.

Wanneer vervoer een probleem is, kunt u ook contact opnemen, wij regelen dan dat u opgehaald en / of thuisgebracht wordt.

Wij kijken weer uit naar een mooie en inspirerende middag en avond met elkaar!