Voedselinzameling voor House of Hope

Door bezuinigingen, werkloosheid en het wegvallen van voorzieningen kloppen wekelijks mensen bij House of Hope aan die niet rond kunnen komen. Soms hebben deze mensen letterlijk niets te eten. Eén van de activiteiten van House of Hope is om aan deze mensen voedselhulp te verlenen. Uit een noodvoorraad worden per dag gemiddeld 7 personen geholpen.

Ten behoeve van de noodvoorraad voor de voedselhulp van House op Hope, wordt er vier keer per jaar een voedselinzameling gehouden in onze gemeente. De momenten waarop we het voedsel inzamelen zijn:

  • Biddag
  • 2e Pinksterdag
  • Dankdag
  • 2e Kerstdag

Voordat het voedsel wordt ingezameld, heeft de diaconie contact met House of Hope om te inventariseren aan welke producten er op dat moment de meeste behoefte is. We maken dan boodschappenbriefjes die we de zondag voorafgaand aan de voedselinzameling klaarleggen in de hal van de kerk.

Uit een noodvoorraad worden per dag gemiddeld 7 personen geholpen. Helpt u ook mee?

De voedselinzameling vindt plaats voor aanvang van de kerkdienst(en) op de bovengenoemde dagen. U kunt de producten in de daarvoor bestemde dozen doen. De dozen staan klaar in de hal van de kerk.

Meer informatie over House of Hope kunt u vinden op www.houseofhope.nl

Bron foto: House of Hope