Inschrijven #Geloofwaardig acties

Inschrijfformulier Happen & Trappen en Muziekavond in de Bethelkerk op 7 april 2017

Op 7 april 2018 organiseren we voor de actie #Geloofwaardig een uitdagende fietstocht in de vorm van happen en trappen. Je fietst deze dag naar verschillende locaties waar je heerlijk kunt eten. Je fietst een route naar de diverse locaties toe. Na de fietstocht zal er een muziekavond in de kerk georganiseerd worden waar je automatisch voor bent aangemeld als je inschrijft voor happen en trappen. Dit zit dus bij de kosten inbegrepen.

Wilt u alleen de Muziekavond bezoeken? Dan is géén inschrijving nodig. U bent welkom op de avond en betaalt bij de inloop entreegeld.

Na de inschrijving voor Happen & Trappen ontvang je op een later moment via de e-mail de uitgebreide informatie van de organisatoren over het verloop van de dag!

Een verrassende fietstocht met eten, drinken en muziek is gegarandeerd! Het happen en trappen begint om ongeveer 15:30 uur en duurt tot ongeveer 19:00 uur. De muziekavond is aansluitend om 19:30 uur in de kerk en duurt tot ongeveer 21:30 uur.

Iedereen is van harte welkom! Dus neem gerust vrienden, familie, kennissen mee. De opbrengst van de avond is voor een goed doel, namelijk de actie van de jeugdbond. Meer over het doel kunt u hier lezen.

De tarieven zijn (happen en trappen + muziekavond):

  • € 12,50 volwassenen
  • € 7,50 kind (3-18 jaar)
  • Gratis kind (0-2 jaar)
    Met maximaal gezinstarief van €35,00 per gezin.

De tarieven zijn (alleen de muziekavond):

  • € 6,00 volwassenen
  • € 3,00 kind (<18 jaar)

Vergeet na je inschrijving niet het geld over te maken naar NL51 RABO 0310 4188 28 t.n.v. GG Zuidwijk.

De inschrijving is gesloten.