Catechismusverklaring ds. C.G. Vreugdenhil

Houvast in het leven! Een uitgestoken hand! Wie smacht er niet naar in onze dolgedraaide wereld? Jezus Christus, de Rots der Eeuwen, Hij is ‘Tot een anker voor de ziel’.  Met die titel is via onze gemeente de catechismusverklaring van ds. C.G. Vreugdenhil uitgegeven. Deze verklaring  bestaat uit twee delen:

  • Tot verlossing: Zondag 1 t/m Zondag 31
  • Uit dankbaarheid: Zondag 32 t/m Zondag 52

De preken zijn heel geschikt voor leesdiensten, maar door de directe aanspraak, gericht op uw hart, de eigentijdse taal en de heldere structuur van de tekst zijn ze ook heel goed voor eigen gebruik. Pastoraal wordt u bij de hand genomen als u zoekt naar de enige troost in het leven en voor het sterven.

De boeken zijn uitgevoerd in hardcover en gedrukt door Royal Jongbloed. (ISBN 9789463427449 en ISBN 9789463426992) Het eerste deel kost €29,50 en het tweede deel kost €24,50. De volledige catechismusverklaring kost €54.00.

De opbrengst van de boeken is bestemd voor het evangelisatiewerk vanuit onze gemeente. De boeken zijn ook als e-book verkrijgbaar.

De preken zijn eerder uitgegeven door Uitgeverij Boekhout, Scherpenisse, als ‘De Heidelbergse Catechismus’. Deze zijn geheel herzien.

Via onderstaande formulier kunt u de boeken bestellen. Laat ons weten of u de volledige verklaring wilt kopen of één van de delen. Wij zullen u dan het rekeningnummer doorsturen waarop u de betaling kunt overmaken. Mocht u vragen hebben over deze catechismusverklaring dan kunt u deze ook stellen via onderstaande contactformulier:

Uw naam

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

Uw postcode + huisnummer

Uw woonplaats

Uw bericht