Vakantiebijbelweek voor kinderen

Van 16 t/m 19 augustus is het weer VakantieBijbelWeek (VBW) in de Bethelkerk en dat is een groot feest! Kom alleen of met vriendjes en vriendinnetjes naar de kinderclub van de kerk!

Wat gaan we doen?
We gaan vier middagen knutselen, spelletjes doen, naar een Bijbelverhaal luisteren, zingen en oude of nieuwe buurt-vriendjes ontmoeten.

Wanneer?
Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 16-19 augustus. Van 14.00 – 16.00 uur. Toegang gratis!

Voor wie?
Deze uitnodiging is voor alle kinderen uit Zuidwijk met de leeftijd van 4 tot 10 jaar. Of je nu gelovig bent of niet: Iedereen die van thuis mag, is welkom! We komen je ophalen, dus zorg dat je dan klaar staat. Je ziet ons vast wel lopen in de wijk! We zijn te herkennen aan de rode hesjes met het clublogo.

Clubochtenden
Na de VakantieBijbelWeek is er elke zaterdagochtend kinderclub. Ook hiervoor zijn jullie van harte uitgenodigd! De eerste ochtend is op 3 september 2016.

Kinderclub Bethelkerk
Langenhorst 104
010-4809448

Leiding gezocht
Iedere dag zijn er ongeveer 15 mensen nodig om de vakantiebijbelweek te organiseren. We zijn nog op zoek naar extra leiding. Ben je beschikbaar op één of meerdere dagen van 15 t/m 19 augustus van 12:00 tot ongeveer 16:00 uur? Reageer dan via ons contactformulier dat je mee wil helpen. Geef ook door wanneer je kunt helpen.

Onderstaande flyer wordt in de week voordat de vakantiebijbelweek begint uitgedeeld in de wijken rondom de Bethelkerk: